Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänd mig ut och in vid tvätt

 

Jag vill inte vara köpt på rea


Jag vill vara den du trott du inte hade råd med


Den du tittar på och för ditt inre provat


Den som förstärker dina kvinnliga linjer


Jag vill inte vara en söm som skaver


Jag vill vara det plagg som du bär närmast din hud


Den du känner dig vacker i


Den du stolt har på dig på fest


Jag vill vara mjuka som siden


Jag vill göra dig varm


Den som håller för tuffa tag


Den som faller för dig när du knäpper upp mig

 


Läs tvättråden om mig och jag håller länge.




Övriga genrer av Popcorntankar
Läst 764 gånger och applåderad av 25 personer
Utvald text
Publicerad 2009-06-14 10:30



Bookmark and Share


  Stjärnregn
Tycker faktiskt titeln är bäst även om resten säger a lot oxå... titeln triggar igång fantasin lite... =) Bravo!
2009-09-01

  Peter Matsa
Fyndig och fin text
Välkomponerad!
2009-08-10

  ramlar
tar mig friheten att citera och länka vidare andra till detta fina. hoppas det är ok.
2009-08-07

  ramlar
det bästa jag läst på länge. absolut.
2009-08-07

  komplicerad
jag gillade verkligen denna texten. Den berörde mig !
2009-06-22

  Louise. J
Så sjukt bra :)
2009-06-22

  Daniel_78 VIP
Stretch when wet :)
2009-06-22

  amarcord
Den här texten är ju helt underbar! så otroligt orginell och så mänskligt träffande. Tack!
2009-06-14

  Sanningsägaren VIP
:)
2009-06-14

  sulimaa
Men vännen...den var underbar!
2009-06-14

    sårosa
gillar denna, den är söt .. klockren ,,

men om ja nog ska vara lite konstruktiv så tycker jag att slutet känns lite hmm avhugget .. tar bort lite av det söta .. fast det kanske var din tanke
2009-06-14

  Sturesdotter
Underbart söt

(om man får säga så till en man om hans dikt...hm..)
2009-06-14

  etthjärtaäralltidrött
Visst vill man. Jag sökte en man jag inte trodde jag hade råd med, han sa sig vara urtvättad.
2009-06-14

    Petro Nella
vad vill du själv ha då???
2009-06-14

  stella
Haha...den man inte trott man hade råd med, intressant förhållningssätt. Men det är ju det där med tvättråden-vissa symboler är så knepiga....
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar