Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrämmande ensam nu när allt börjar...


Riddare precis som jag

Som en ensam
riddare
klädd och rustad med de bästa
vapen
står jag

Dock är riddaren alldeles
ensam
där på slagfältet
saknaden av armén av trygghet är
påtaglig
precis som min saknad

Denna riddare ska ensam ge sig
ut i strid
precis som jag




Fri vers av Karin E
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-14 11:54



Bookmark and Share


  dead_prez
ÄLSKAR
DU ÄR ETT GENIE
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E