Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(min kärlek)


flickan och kärleken


Bortom döden såg jag dina drömmar förundras över min existens,

kysste dig ofta,
vi knullade i skymningen,

älskade varandras tårar,
kysste bort otaliga helveten ur varandras tankar,

såg på dig med vanmakt i blicken då du injecerade hopp om kvällarna,
du log mot döden dessa gånger.

Allt du var var min flicka,
så levande i tiden,

var finast utav alla,
vi delade en slö nål,

jag smekte dina mardrömmar med mina sagor,
vi visste allt om kärlek,

lidande och död,
nu ville du tillämpa detta i praktiken,

skräckslagen såg jag på
då månen flöt runt i ditt hjärta utan synbar orsak,

i solnedgången delade vi på en ansenlig mängd syra,

drömmarna ekade genom kärleken,

gråten,
skriken i mörkret voro ensamhet och fruktan,

fann dig kyssande en tår i morgonljuset,

döden väntade troligtvis på dina tankar sade du,

jag kysste dig,
länge satt vi där,


med kärleken bunden,

fan, hur kan du älska sanningen, lilla gumman, sanningen är jag...




Fri vers av peter markurth
Läst 275 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-14 13:24



Bookmark and Share


  hassanzass
Mycket starka ord som döden och knullade.
Det ska man passa sig för, allra hällst knullade som är ett ganska vulgärt ord, inte alls vackert eller kännsligt.
När man skriver bör man, tycker jag, förmedla en kännsla med ord som berör. Och det har du lyckats med, om du ville förmedla irritation och obekvämhet ^^. Det gillar jag!
2009-06-14

  Ex¤animo
förstår inte hur du lyckas
men du är en konstnär
målar inte bara tavlor
med samma känsla
målar du upp motiv
med dina ord
2009-06-14

  Sturesdotter
Känner igen mycket i denna
ord o känslor
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth