Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av kärlek och sanning.... puss min lilla flicka...


till min enda högt älskade minifru



Jag möter dina ögon,
tårarna är borta,

glänsande kärleksfulla ögon,
äkta,

du ser in i mina tankar,
jag bär in dig i vår sängkammare,

kysser,
smeker,

sanningar som lever,
vi ser varandra,

du känner mig nu,

älskar,

mörkret omsluter vår älskog,



jag tar dig nu min enda flicka...





Fri vers av peter markurth
Läst 165 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-14 22:49



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Känns igen.......tjusigt
2009-06-15

  stella
haha...teskedsgumman...
2009-06-15

  dalida_bl
skiss av kärlek och sanning....*ler sött*
2009-06-14

    ej medlem längre
Hm..haha..kan inte låta bli att tänka på ett barn när du skriver sådär...men det är det väl inte? ;)
2009-06-14

  Sturesdotter
Fin fint!
2009-06-14

  Anders Nordlander VIP
Minifru?
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth