Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var på tradjazzfestival i Askersund och intrycken är många


Tradjazzkonsert i Askersund

 

konsertlokalen

den stora kyrkan

blev ett

gungande hav

av tradjazzmusik

 

medelåldern

lägst femtio

många gemensamma par

lite trötta

lite slitna

blickarna matta

leende utgångna

 

tills musiken

drog igång och

ingen kunde vara stilla

ansiktsfärger ändrades

parens blickar möttes

och ingen kunde

låta bli att le

 

musiken förmedlar så mycket

som man vill dela med sig av




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-15 08:40



Bookmark and Share


  * Ammi *
Låter trevlig, ja musik är ett måste i livet
2009-06-17

  Gunilla VIP
Musik väcker andarna
till liv i trötta själar.
Musik vet inte av
några gränser,
liksom sol, vatten,
luft sprider den
sin glädje till
alla som tar emot.
2009-06-16

  Ronny Berk
som ljuv musik den poesin, den väl förmedlade känslan från konserten
2009-06-15

  Sturesdotter
Låter mäktigt; kan se det framför mig...o höra....
2009-06-15

  Eva Langrath VIP
Underbar hyllning till musiken
2009-06-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Precis! Musiken
är en källa till glädje
och fröjd aldrig är jag
väl så nöjd som när jag
lýssnat till härlig musik
jag skulle kunnat hoppa
hela vägen hem inte lite
men stort i: Kubik!
******************
Tack för att Du berättade!
Så skönt roligt att få läsa!
***********************
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP