Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myggbruden

Jag vill vara klådan under ditt skinn
Där vill jag tränga in


Så svärmar mina tankar runt dig som myggor en sommarnatt




Övriga genrer av prima donna
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-15 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna