Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LUGN DIKTER-1997


LUGN

Du kan vara lugn
alldeles
lugn
en en gång
säger jag dej det

och precis som
nu

vill jag
smälta in
under
dina händer

Ett ofärdigt kom

svälger mej
när du
lyfter
emot mina höfters
kapabla vita muskler

Obehärskat
kysser du
mina vida månar

Du kan vara lugn
alldeles
lugn

Med ett ofärdigt kom
når du
mina möjligheters
spända ljus




Fri vers av san lundberg
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-15 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

san lundberg
san lundberg