Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal dikt


åh nej vännen snälla håll dig nära mig.

Visst ljuger vi så mycket vännen?
Men det kan väl inte hjälpas
vi försöker ju trots allt bara
klara av dagarna.
Åh när vi dansar våran egna dans
i vårat egna mörker ser vi
vad alla andra inte kan se
i vårat inre, och vi känner
oss lite ensammare när allting
blir tyst. När allting går
och lägger sig tar döden över
makten över våra tankar.

( Fast döden har alltid
haft makten över våra liv,
visst är det så det ligger till? )





åh nej . vännen känner du det där?
Det är vi som glider ifrån varandra,
håll dig nära mig så att jag kan
få ta farväl av 3/4 utav mitt liv -
som snart ska dansa utan mig i mörkret.




Fri vers av Vårantrasigaatmosfär
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-15 19:34



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Poesi i stor klass!
Applåder i massor
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Vårantrasigaatmosfär