Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal dikt,


Och vi skulle aldrig släppa varandra's händer .

Men jag räcker aldrig till .




Fri vers av Vårantrasigaatmosfär
Läst 155 gånger
Publicerad 2009-06-17 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vårantrasigaatmosfär