Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal dikt,


Vårens färger har du målat med din ärlighet.

Alla dessa färger våren har kommit med, hade aldrig målat min värld
Om du aldrig hade varit här med mig och kysst mig med ärlighets kyssar.
Åh jag vet att natten kan få mig att falla, men på botten väntar du på mig
För att kunna dra upp mig mot solen igen, ’’Det finns lögner som speglas
I dina ögon.’’ Minns jag när du viskade i mitt öra och trots det så är du med
Mig och omfamnar mig med en ljus lycka fylld utav vad jag kallar kärlek.

( Och jag minns när du räckte ut handen
och fångade in alla mina förlorade drömmar
och besannade dem utan att ens blinka, det
kallar jag en riktig räddare. )

För att ja min älskade, du har räddat mig när mörkret nästan svalt mig helt
Och jag gjorde inte motstånd. Well yes, maybe this is just a teenage romance
But still, i love you until the very end, and the new beginning. And so on.




Fri vers av Vårantrasigaatmosfär
Läst 123 gånger
Publicerad 2009-06-17 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vårantrasigaatmosfär