Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal dikt


Åh vi ska andas även om så döden tar oss.

Men vi ska ner,
vi ska dö och vi ska
under ytan leva med
den förlorade kärleken
vi har i våra hjärtan.

Vi ska le och vi ska dansa
även om allting vi gör är
att smuttsa ner oss själva,
åh vännen frukta inte vårat
öde vi ska bara bli döda
dockor i en dyster värld.

Fast att den gråa vintern som
lämnar oss med små steg är
allting vi hade så kommer
vi att stå när våren är här,
åh då kära lilla du ska vi
andas även om vi inte har
någon luft.




Fri vers av Vårantrasigaatmosfär
Läst 120 gånger
Publicerad 2009-06-15 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vårantrasigaatmosfär