Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musculus Fysiologique

Bicepskontraherar
omfamnar, kramar, attraherar
Triceps extension
Multipel explosion

Abdominusmöter, pelvisstöter
Deltoideusringlandes mitt hår
Fyrhövdat möte mot ditt lår

Gluteushänder, häftigt tänder
Erectorspineae erektion som sträcker
ryggar, tryggar, släcker

Vår lekamen

vår

lek

amen







Övriga genrer av prima donna
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-16 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna