Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the day is done


Dagen somnade in - då döden gav vika för kärleken



vilade




Fri vers av peter markurth
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-15 23:46



Bookmark and Share


  Jastproject
...eller att vi lever i en evighet...för så länge
kärleken kan blomstra lurar vi in döden i sin egen återvändsgränd!
2009-06-16

  Sturesdotter
Klurig text
döden vilar för kärleken...men lurar ständigt..
ja...så tolkar jag den...
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth