Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för en vaken kärlek


Jag ser skyar explodera,
ljuset förtränga,

känslorna du bar,
natten då jag kysste dig,

lyckan jag förnam, i en blodig tår - väl anfrätt av tiden,

du rörde vid mitt hat,

såg det sova i en kärlek,

vaknade, och nuddade min kind,


utan fruktan möter jag ditt sinne,

tiden raserar alla sammanhang då vi älskar i skenet av din kärlek...





Fri vers av peter markurth
Läst 233 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-06-16 08:50



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Vackra ord.
2009-06-16

    ej medlem längre
mmmm starkt vackert:-)
2009-06-16

  kärleks ängel
underbart!
2009-06-16

  Sturesdotter
I skenet av din morgon

det ljuset lyser igenom texten; mycket väl skaldat
2009-06-16

  Carola Bouvin
Så mycket fint i dessa rader men jag nöjer mig med att säga... Underbart!
2009-06-16

  etthjärtaäralltidrött
Vilken morgon.
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth