Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan.

En dröm som du har, som finns i dina tankar.
En dröm som du vill nå.

Men du vet inte hur du ska veckla ut dina vingar,
och flyga efter.

Som en fisk som simmar för långt i från
ett metspö.

Men du kan alltid lära dig att använda dina vingar
och ge stora vingslag.

Och du kan kasta spöet längre ut,
för att komma närmare.








Övriga genrer av ooolinneaooo
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-16 21:57



Bookmark and Share


    Alibi
Den var fin, gillade den väldigt mycket =)
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

ooolinneaooo