Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmar


Ska vi ta på varandras känslor, jag vill kyssa dig,
smeka din kropp,

känna dina händer,

ditt glittrande hår mot mig,


två kroppar förenade i natten,

älskog,


vill ta din själ,

älska med ditt hjärta,


kyssa din saknad,




visa vägen till mitt hjärta....





Fri vers av peter markurth
Läst 258 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2009-06-17 07:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Utan ord
2009-06-19

  Suzy med punkterna
Målande vackert
2009-06-18

  Sabina "ops"
så underbar...
2009-06-18

    Burre
Gillar speciellt
"kyssa din saknad"
Riktigt bra Peter..
det går verkligen att ta på känslan i den.
2009-06-17

  Danne
Riktigt fin, Peter!!
Du har din speciella stajl.
som är verklig begåvad poesi.
Och applåder!
2009-06-17

    ej medlem längre
Vackert... mmmm kan behövas ibland när kontakter tappas...
2009-06-17

  Peter Jr Eriksson
VACKER SOM FÅ !
2009-06-17

  kärleks ängel
underbar! !!vackert!!
2009-06-17

  Carola Bouvin
Du är en älskvärd själ, fullt av kärlek ligger i dina rader.
Gillar mycket..."skall vi ta på varandras känslor", Utsökt.
2009-06-17

  Karin Rosberg
Så vacker!!!
2009-06-17

  sulimaa
Underbar...bara underbar...
2009-06-17

  Sturesdotter
Fina drömord som man vill ha i verkligheten också
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth