Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fuck forever


tiden faller
och varje dag
lämnar spår i mina ögon

men jag vill inte tänka på det

gamla,
trötta människor
politik,
fattigdom och krig

sånt vill inte jag prata om
jag skiter väl i dom

jag vill bara prata
med billig sprit
i dina gamla tekoppar

om mina nya converse
och treackordsmusik
sånt som betyder nåt

för mig

för regnet kommer alltid tillbaka
och jag minns igår så som jag vill

det kan jag tänka mig att tänka på




Övriga genrer av lillebror
Läst 545 gånger
Publicerad 2005-09-30 17:24



Bookmark and Share


  R4ikirI
helt underbar. du fångar mig totalt. bokmärke igen!
2006-05-18

  trixas
Ally är så prefekt!
helt otroligt!
Du kan skriva ned sådana känslor som är vardagliga, men 'ndå inte sådanna spm man tänker så, de bara finns där...
vet inte hur jag ska förklara...=)

Bäst.

MVH//Sandra. =)
2005-10-24

  tonsoku
Mycket vackert..! Treackordsmusik, sånt som betyder nåt... njutning.
2005-10-07

    äpple
jättefint! lätt att känna igen sig i den känslan.
2005-10-05

  S.C.
"låtsas att det regnar"

bra upplagt, det finns en tydlig rytm och ett variation som pendlar mellan större och mindre .. mellan dig och omvärlden. Du har gjort det riktigt bra min vän helt enkelt!
2005-10-05
  > Nästa text
< Föregående

lillebror