Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna är till aleksandra, min änglasyster


En ängel finns

Du har inga vingar
men du är vit som snö
och du ler med dina läppar
sådär vackert

Och jag vet att du finns
du är ju en ängel

Och när du vänder dig om
så kan man se ditt bruna vackra hår
som vinkar i vindarna åt en.

Och jag vet fortfarande att du finns
du är ju en ängel




Fri vers av poptrash
Läst 246 gånger
Publicerad 2005-09-27 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poptrash
poptrash