Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommor till dig

Jag binder en krans av väldoft till dig
den kransen består av förgätmigej
bara så att du ej glömmer mig

Jag binder en krans av vällust också
en krans som du kan titta på
bara du inte glömmer mig så

Jag binder en krans av minnen till att
tagas fram som den dyraste skatt
minnen av allvar, lycka, glädje och skratt

Dessa är blommor jag ger till dig
Hoppas du aldrig ska glömma mig.




Övriga genrer av prima donna
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-18 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna