Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myggorgier

Läste på en hannes t-shirt idag:

-I Norrland är myggorna så stora så det är skönt när de suger!

Hoppas den inbitna hannens klåda ej beror på klimidia eller myggoré bara


//Myggbruden




Övriga genrer av prima donna
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-18 17:45



Bookmark and Share


  Mygg
Ha ha, det här måste ju bara en mygga kommentera!
Skrattar gott :-))
2009-06-18
  > Nästa text
< Föregående

prima donna