Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade människor

Mänskligheten består utav två olika människogrupper
de Älskade
och
de oÄlskade

de Älskade brukar vara vackra
kan bära sig illa åt
utnyttja sin omgivning
ändå
tillhöra
de Älskade

de oÄlskade
oftast trevliga
hjälper, tröstar, tar hand om,
svarar på telefon mitt i natten och hämtar hem
den Älskade som drabbats av svår ångest
men
tillhör ändå fortfarande
de oÄlskade




Övriga genrer av RogerIvan
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-18 19:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mänskligheten består av två familjer: Guds familj och Satans.
2009-06-19

    ej medlem längre
Att vara älskan
är ett jagets
beslut
från eget djup

på ytan
kan diktjagets
bild stämma
2009-06-19

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Nä det vete fanken
om jag håller med om.
Men det gav deifinitivt
en stund för eftertanke
2009-06-19

  Lena Krantz VIP
Jag vet inte, det här kändes lite deprimerande på nåt vis...

man vill väl vara både ock

hmm....
2009-06-19

  Carola Zettergren
Mmmm...Tack för den!
2009-06-18
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan