Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill inte och tänker inte ändra på mig...


Dum? Nä! Tror inte det!

Jag är nog den där dumme snälle hjälpsamme,
som ibland blir lurad och utnyttjad.
jag är den som stannar och tar upp
de två knarkarna vars troligen stulna bil
stannat i hällregnet på motorvägen
-visst är det tråkigt att det luktar
regnblöta uteliggare i baksätet
på min mercedes. men det är säkert
mkt jobbigare för de två som ändå
log brett med tandlösa trutar
och tackade från sin hjärtan
när jag släppte av dem
vid pendeltåget mot stockholm




Övriga genrer av RogerIvan
Läst 264 gånger
Publicerad 2009-06-18 20:52



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
snäll är en underskattad personlighet, nästan som om det är fel på en
nå du, snäll kan man inte vara för lite, så kip ån
2009-06-18

  Lena Krantz VIP
Nej du, våga inte ändra på dig!

Då kommer jag och lägger en snigel i ögat på dig!

;o)

Det är nämligen en bra inställning du har tycker jag!
2009-06-18

  LassO
Frågan är varför, du gör det. För att du bryr dej, ok, kanon, bra...
2009-06-18
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan