Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill ha dig nu


Jag ser dig,
älskar hejdlöst ,

vill röra din själ,
smeka sanningen,

kom,
fall i mina armar,

låt oss älska inatt,
ängel utav tårar,

sköra tankar,
känslor krackelerar i havet,

ha dig här,

närhet,
kärlek,

sanningarna om din själ,

jag såg dem idag,

gråtande...




Fri vers av peter markurth
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-19 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth