Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du sparat ihop nu ?

Jag rasar
mot en evig ström
av torka

Rastlösheten
kliar
sönder
mina
utbrända fotsulor

Återvändsgränderna
är
som en evig dröm
för
tandläkare

Ett stort
djävla hål
med en
liten
möjlighet för
lagning

Men det är
klart
allt kostar
även

döden






Fri vers av Ola Rydberg
Läst 231 gånger
Publicerad 2009-06-19 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan