Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reviderad


en specifik flicka


Det finns en flicka bortom mina drömmar,
som jag älskar,

hon tänker på mig idag,
ser min verklighet och kysser tanken på min saknad - vill förenas i tidlös kärlek med dig,


ta din själ och spara dina tankar - lilla söta flicka,

jag ska kyssa dina drömmar förevigt, v


i klättrar upp ur helvetet och älskar...





Fri vers av peter markurth
Läst 227 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-20 13:20



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Underbart
2009-06-21

  dalida_bl
ett hjärta man har..........
2009-06-20

  Suzy med punkterna
Fortfarande strålande skrivet
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth