Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack alla vänner som skriver så fina "brev" till mig. Det håller mig trots allt uppe lite mitt i hopplösheten.


Ratad

 

till sjukhuset kom jag

men alla värden

är ju så bra

att jag faller omkull

att jag har ständig

spränghuvudvärk

tjaaaaaa

du är ju inte döende

sa läkaren efter

8 timmars väntan

och sedan sjuktransport

hem kl 05

med oförrättat ärende

och ingen tror mig

jag är ju inte döende

 

hade jag haft min man

med mig så hade det

inte låtit så

det vet jag

 

Tack till er alla och jag vill bara säga

att jag får nog ta time out tills detta är över




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-20 13:38



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Känner med Dig. Och hoppas att allt blir bra. Byt läkare .....
Men nu går de ju bara efter blodprov, och struntar i att försöka hitta rätta diagnoser .....
2009-06-21

  Vilsen Annette-hittar vägen
Känner med dig.
Att inte må bra men ändå ingen som riktigt fattar..... att nästan bli ignorerad för att ingen kan tyda eller ställa diagnos.
2009-06-21

  Suzy med punkterna
Känner med dig!
2009-06-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
B 12 fattas kanske
eller folsyra...
OK! Detta kanske
kan hälpa...
2009-06-20

  Lilla My* VIP
Skriver under på osjukvården och att vi behandlas olika!!!
Sjukt!!!!
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP