Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ser det ske

ser


ångest blomma,


hjärtat




Fri vers av peter markurth
Läst 215 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-06-20 14:22



Bookmark and Share


  Roula O
mycket innehåll i så få ord...
2009-06-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Som en liten
atom ändå
sprider versen
en sorts orolig
väntande arom...
Likt en fantom...
2009-06-20

  Suzy med punkterna
Fantastiskt.....berör mig på något vis
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth