Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du inte längre vill ha mig

Om du lindade en gren,
hämtad ur en taggbuske,
runt mitt huvud,
vred till hårt,
och lät de tjocka spjuten
äta av mitt kött och blod,
kan jag lova dig
för allt jag är värd,
att smärtan när du försvann
är tusen gånger värre
än något annat.




Fri vers av Frida.B
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-20 15:43



Bookmark and Share


  Lyraste
Jag känner smärtan och sorgen
den öppnar upp bröskorgen
tar tag i hjärtat och vrider om.
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Frida.B