Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla former av dialekter är värda att bevara, enligt Fredrik Lindström !


limericks; om relationer

en bortkollrad bondlurk från Sya
han muttra; hur mö sa en tya
vi har vänslats på ängen
å så bökat i sängen
nu vell ho flött in i mi lya




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 460 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-09-03 08:30



Bookmark and Share


  korpfjäder
Skönt med de dialektala ljuden i munnen.
2009-09-22

  Ordregnspoeten
Det är väl dessa dialekter som gör en del helt vanliga och trista gubbar på landet roliga tänker jag.
2009-09-07

    Wewill
mycket fint
2009-09-03

  halmstrå
Versmåttet är nog inte riktigt limerick men vem bryr sig när själva versen är så skön!!!
2009-09-03

  kärleks ängel
underbart!
2009-09-03

  Bibbi VIP
Helt suverän.
Applåd!
2009-09-03

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hihihi ja vem blir inte bortkollrad i kärleks virvlarna.
Och dialekter är underbart, bevara dem
2009-09-03

    Maria Malm
Tja, så kan det gå!
2009-09-03

    Bodil Sandberg
hahhaa..ja då kan det liasom bli andra bullar
2009-09-03

  glittertindra
Ja, stackars karl, han såg det inte komma förrän det var kört för hans del, härligt skrivet på dialekt..
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk