Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

?

får man inte vara sig själv,se ut som man vill?
mycket störande är de när folk hela tiden ska kommentera och klaga.
är jag född lång,så kan jag inte hugga av mig benen för eran skull,så lika bra att sluta gnälla för de lönar sig inte.. avundsjuka kallas de




Övriga genrer av vetinte
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-20 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vetinte