Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olycklig kärlek

ett rop på hjälp från någon som vet
hur botar man den svåraste sjukan av dom alla
olycklig kärlek?




Fri vers av vetinte
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-18 20:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja verkligen
hårdrock
å vänner
2009-06-18
  > Nästa text
< Föregående

vetinte