Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dölja bakom slöja

Vad finns där under?
Det vet bara jag...
Vad än det döljer!
Det vet bara jag...
Vem finns där under?
Det är ju bara jag...
Men vad är det du döljer?
Ja, tyvärr så är det jag...




Fri vers av vetinte
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-22 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vetinte