Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dölja sig själv

Att vara, eller att inte vara... sig själv
Att leta, eller att gömma... sig själv
Att undra, eller att inte, om... sig själv
Att visa, eller att dölja
Sig själv...




Fri vers av vetinte
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-22 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vetinte