Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smärtan du gav mig

Ser dig spy,
lögnens poesi,

blodet,
svekens synteser kostar ditt förstånd,

du svek en stolt man,
ser inget nu,

vandrar förryckt i natten,
sätter fötterna på glödande minnen av en kärlek,

brännande konstant jävlar smärta smärta,
egalt med dödens ljuva musik,

maskar krälar i min hjärna,
bortom smärtan,

iskall,
ensam,

med laddat vapen sitter jag,

och väntar,

på din kärlek....




Fri vers av peter markurth
Läst 276 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-21 00:24



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Svek gör jävligt ont! Men försoningen väntar ibland... Förlorad kärlek kan sällan återvinnas. Och aldrig hotas fram...
Ännu ett strålande alster!
2009-06-21

  LenaJohansson VIP
skjut mig
2009-06-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth