Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill färga dagarna

om varje dag i veckan skulle motsvaras av en regnbågsfärg
skulle alla måndagar vara Röda och fulla av kärlek
den Oreangea tisdagen ägnar vi oss åt sensuella lekar
soliga onsdagsmorgnar, Gul är kul
torsdag är Grön och skön och hälsosam
Blåa fredagar som himmel och hav och äventyr
Indigomagiska lördagsnatt
Violetta lätta söndagslättja

Alla de andra dagarna kan få vara grå







Övriga genrer av prima donna
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-23 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna