Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en klubb när två hjärtan dunkade nära varandra

Inte ens ett andetag ifrån
varandra
men ett hav skiljde
deras läppar
åt

Rödvinet glänste
i deras
svettiga inre
och lusten
gick inte
att
ta miste på

Allt
är förgäves
om man inte
vågar
utmana
sina egna fotsteg




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-21 21:48



Bookmark and Share


  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Snyggt. Den träffar rätt. Handlar om mitt liv just nu.
Får jag bara fråga hur du tänker om "havet"?
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan