Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

for my lovley girl



Ser du mina drömmar,
de inefattar dina kyssar,

själen har jag tagit,

smeker din varma kropp,
penetrerar,

älskar med din själ inatt

varm säd rinner,
kyssarna är vilda,


du är min flicka för evigt,
lever i mina drömmars poesi av saknad,

känner dig ofta älskad,
kom nu hit och kyss min sanning,

rena helvetet,

lev för kärlek,

släpper aldrig döden,

ser dina

ögon

i mörkret,

glittrande av smärta...







Fri vers av peter markurth
Läst 199 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-06-22 07:23



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Peterpoesi när den är som bäst
2009-06-22

  Sturesdotter
smärta, vemod, bländande kärlek
du är en sann blandare!
2009-06-22

  Peter Jr Eriksson
Magic!
2009-06-22

  blaite
Grym text..Blaite
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth