Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månlandning

Månstråle lys mig i natten
sänk mig din bleka skepnad
när på dunkel stig jag går
i trolska skogars svepnad

Inatt ska vi vandra under
samma månes ljus
Samma måne som lyser över
städers sus och brus

Hon håller mig vaken
och mina tankar till dig
Min kropp är naken
vill ha dig här hos mig

Månstråle smek först mitt heta skinn
kysser min törst sedan åter till dig
Samma stråle som letar sig in
månlandar på dig mina tankar från mig

Som månen har sin dragningskraft
påverkar du också mig
Som ebb och flod, kanske mest flod
berusar du mitt blod.









Övriga genrer av prima donna
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-22 23:31



Bookmark and Share


  Gawain
Mycket cool, lite lagom abstrakt och helt klart väldigt skön. Jag gillar verkligen den här, a lot.
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

prima donna