Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför söker alla efter Sanningen?



när sannningen är att det finns inte bara en sanning

det finns lika många sanningar som det finns människor




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-22 18:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns EN sanning och Hans namn är Jesus.
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP