Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaskadspya



Sitter och ska sova och tänker att jag ska kolla Facebook.

Tyvär så råkar jag se bilder på Henne.

Första bilden tänker jag "Helvete vad vacker hon är"

Nästa bild så hånglar hon med sin nya kille


Jag vet inte vad som flyger i mig, men jag spyr rak ut.

Helt okontrollerat.

Tårar strömmar ner och medans det brinner i min mage och dunkar i mitt bröst

Så tänker jag

"Varför är jag fortfarande nykter?"








Övriga genrer av Sergej
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-22 23:54



Bookmark and Share


    kalabalik
den lyckas verkligen förmedla smärtan, snygg vändning i slutet på första stycket, den raden gjorde ont att läsa
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej