Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är sannerligen lätt att misströsta över människorna, efter att från medierna varje dag matas med de missgärningar och djävulskap som \"denna Skapelsens Krona\" utsätter jordens invånare för


Onda Tider

Vår tid är dyr
Dagen gryr
Natten flyr
Ödet styr
allt som sker.
Men när man ser
hur sig folk beter,
Gudstron lätt man överger.
Och det som verkligt trist är
att den helt brister,
då terrorister
med plan sinister
ger våldet föda,
och får hat att glöda
genom att döda
och föröda.
Förvisso onda tider,
då länder strider
och girighet sig sprider
medan folken lider.
* * *
Sluta därför träta
det blott på sinnen fräta.
Försök i stället översläta
och oförrätterna förgäta.
Så därför -
Tänk Dig för
i allt Du gör
Din tid är knapp - Du dör.




Fri vers av Carl O Andersson
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-28 16:52

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  aol
bra budskap bra flöde gillar djupet du gjore den på min födelsedag bravo
2008-01-29

  katastrofromantiker
Snyggt
gillar flytet och rimmen
2005-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson