Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel utav guld sätter avtryck på mina kyssar,


då jag skrivit klart mördar vi tiden och besegrar döden tillsammans med skuggorna,

tystnaden,


böckerna vilka lärde mig sanningen,
logikens etik,

rakknivens törstiga blick besegrar orden i en storm,


lystnaden








Fri vers av peter markurth
Läst 179 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-23 20:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skert, läckert mixen här gillar jag, lätt sm-touch, though ;-D
2009-06-23

  Sturesdotter
Lystnaden
efter kärlek
efter ordens fräschhet

lystnad och även fridfull tystnad

oerhört fin denna, tycker om den mkt; speciellt den mjuka titeln
2009-06-23

  etthjärtaäralltidrött
Mäktigt.
2009-06-23

  Suzy med punkterna
Makalöst bra skrivet.......en av dina bättre.
Lite annorlunda.
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth