Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnimmer,


mina brott
lyser ,


blodröd himmel




Fri vers av peter markurth
Läst 183 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-23 20:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är så härligt att se det stora spektrum o perspektiven du har! Gillas mkt .-)
2009-06-24

  Sturesdotter
kärleksbrott i rött
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth