Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en s(t)ång till frihet?


beachen.nu

Svettiga kroppar runtomkring
trimmar fram en sista ruta
somliga asketisk svält med spring
tar sig aldrig tid att njuta

Men här finns också de hälsosamma
som hittar en balans som är sund och bra
en och annan farmor, son och mamma
betalar gärna för att ligga här och "dra"

Ja, här finns alla varianter
från killen med pectoralis som gör en bkupa avundsjuk
till både gubbar och tanter,
en kropp som är hård, en och annan som än är mjuk

Och du, jag vet att han med pecken
han har glömt att träna sina ben,
för att inte tala om häcken,
undrar om han av detta kanske får men?

Själv bör jag träna hamstrings där bak
passa på när jag har litet egen tid
skinksträngen blivit på tok för rak
passa på innan latheten tar vid

Fast kroppen kan också behöva semester
när den är van till att hålla i gång
ha litet ledigt och även gå på fester
balans, det är ordet i denna s(t)ång














Övriga genrer av prima donna
Läst 222 gånger
Publicerad 2009-06-24 07:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Stränderna är som regel fulla av fitnessfascister som vill diktera andras liv. Därför vägrar jag att besöka dem i egenskap av badgäst.
Vissa blir så oerhört provocerade av att man vägrar anpassa sig. Det njuter jag av.
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

prima donna