Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lättuggat


vegetanimalkanibal frukost

Jag strör KAMEL på HAREGRISgröten
En hALV avoKATTo
ÄLVA MANdlar
avslutAR Med en hel APAriKOs
på smörGÅSen ligger mOSTer som pålÄGG

Rap...
...rappakalja

;)




Övriga genrer av prima donna
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-24 08:19



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
superbt lättuggat skulle jag vilja säga
härligt
2009-06-24

  etthjärtaäralltidrött
Tack för morgonen första höga skratt och hjärteskutt av glädje!
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

prima donna