Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myggbrudens avkomma

av ditt blod är jag kommen, jag sugits ur ditt skinn
tänk på det nästa gång du vill klappa ihjäl morsan min
sist hon fick sig endast en kyss så liten
då hon trodde hon gjort dig riktigt biten

dina röda livsdroppar räckte dock gott
inte bara till mig utan flera syskon ock jag fått
du är fädrernas far du har liv till mig gett
och som tack för detta ska jag ge dig ett ...bett





Övriga genrer av prima donna
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-24 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna