Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av fredrik markurth= har lyckats sno denna av min son= 15 år.... nu får hela landet se....


utan titel


Dansande rök

löv


faller

i

ditt

hjärta




Fri vers av peter markurth
Läst 206 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-24 19:12



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson VIP
Ge honom all min beundran...

Han borde börja skriva här, helt seriöst! Men man kan eller ska i och för sig inte tvinga någon...
2009-06-25

  Sturesdotter
Löven som dansar, som frukten ifrån sin far; faller inte långt.

Återigen en fin dikt ifrån F.
Hälsa att han är duktig - en vacker dag lär han lägga ut dikterna själv.
2009-06-24

  Ex¤animo
Fredrik är din son,
ja verkligen... :D
inga frågetecken alls...
2009-06-24

  Suzy med punkterna
Mycket fint skrivet! Han har att brås på så ;=)
2009-06-24

  Miss Mod
applåder till Fredrik
2009-06-24

  Yrre VIP
Å av din son?
Ruskigt duktig han är
denna fann mig.
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth