Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som kom till mig i natten, när jag hade svårt att somna


JAG ÄR INTE RÄDD - RÄDD FÖR DET OKÄNDA

Jag är inte rädd, rädd att gå in det okända
det nya

Jag är inte rädd, rädd att möta det jag inte
vet något om

Jag är inte rädd, jag har en tro som bär mig
som ger mig hopp och glädje

Jag är inte rädd, och jag är inte dum, jag
ser det som händer bakom min rygg

Jag är inte rädd, det som händer bakom min
rygg, det är något jag inte bryr mig om, jag
vet vad jag har, det kan ingen ta ifrån mig

Jag är inte rädd, rädd för dom förändringar
jag gör i mitt liv, dom kommer att stärka mig
ge mig trygghet, för nu vet jag att jag kan
och vågar

Jag är inte rädd, rädd att leva och ta för mig
av livet, som har givits mig, det vill jag vårda
väl och ömt

Jag är inte rädd, rädd för det som sägs bakom
min rygg, det visar människors avundsjuka, den
avundsjukan kan jag inte förstå

Jag är inte rädd, rädd för det som nu väntar
mig, jag går in med förhoppningar och glädje,
går mot nya dagar, nya mål en framtid där Han
visar mig den styrka jag ändå har inom mig



anits 25 juni 2009




Övriga genrer av anits VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-25 09:59



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Du är inte rädd, för att Du har någon som går med Dig, hela tiden .....
2009-07-07

  Michaela Dutius
Kärleken och rädslan kan inte finnas tillsammans...
2009-06-26

  Bibbi VIP
Något av det viktigaste i detta livet att göra sig av med fruktan och rädsla.
Lyckönskar Dig till att ha lyckats med detta.
Det är vår tids farsot och värt att med alla till buds stående medel göra sig av med.
Applåd.
2009-06-25

  Larz Gustafsson VIP
Trygghet i tron är det största.
Endast Jesus kan ge den.
2009-06-25

  aol
starka ord och så fint om din trygghet
2009-06-25

    sajo
Jag förstår mig inte på avundsjuka. Idag då det var fint väder och jag var på väg från jobbet kom en fram till mig och sa och du som får gå hem nu.

Ibland tänker jag på att har man varit med om mycket det är då man har krafter någonstans inom sig ändå. Kanske även en tro som kan vara trygg att bära med sig som inte är tung.
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP