Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

undertiden

Solen skinner men jag förblir blek
Sommaren är lycklig, jag hör den men ser den inte!




Fri vers av NannaLjung
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-25 13:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den får mig att klura, vilket är bra.
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

NannaLjung
NannaLjung