Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De två

En ensam gestalt, skepnad, figur
Lever i sin ensamhet nu.
En gråtande, lipande, bölande Han
Fanns här runt oss.
Utan sin vetskap, insikt, klokhet
Bestämmer hon sig för att försvinna.
Ensam blir, utfaller, övergår Han
Till sin sorg.
Hon var, befann, besökte honom,
men gick
Han med, förutom detta, tillsammans,
De två




Fri vers av NannaLjung
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-23 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NannaLjung
NannaLjung